Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç bi pati ile karşılaştınızmı?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Evet neblim böyle yolda yürürken sokakda dolaşırken "aaa sen ****(nick) diilmisin aaa" gibi bi karşılaşma yaşadınızmı?

ben kadiköye nadir gidişlerimde etrafımda patiler varmış gibi hissederim:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ee[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

abi tanımıyorsan nasıl anlıyacaksınki?
benim bi tek hafızamda prawler eagle_eye ve bonepart var
görsem tanırım herhalde
çokmu baktım resimlerine naptım. =) kalmışlar hafızamda.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

zuahhaha topiğe bak ze prawlerın tepki süper[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

prawler senle hiç daha önce karşılaşmadım nede muhabbetimiz falan olmadı sen orada ben burada gene saçma sapan uyuzum ben chemicala coolum şahaneyim zihniyetine girmişiniz[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

chemical ben seni görüom da sen beni tanımıosun ben de bişi demiyorum :D alicanlara geliyorum zırt pırt[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

evet uyuzum
ama coolum ve şahaneyim muhabbetine girmiyorum[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben şöyle düşünüyorum
Mesela ultima dada oldu bu
oynarken çok iyi muhabbet ettiğim adamlar vardı acc verirdik birbirimize sonra buluştuk ettik soğuduk konuşmadık

tabi soğuk olduğum bir adam şimdi en iyi dostum

garip bi alem bu sanal alem...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

itepe cinemaxx da son samuray filmine gelmişti yanında 2 kişi daha vardı.konuşmamıştım falan baya geyik yapiodu filmle ilgili:)

hellhound,sly-one,volfied'i rock the nationsda gördüm 3ünü.
moonspell konserinde kendercik,estel,hellhoundu görmüştüm ayrı ayrı.
norton_artoruda rock the nations da görmüştüm sıra beklerken,gliean da vardı tam arkamda.
solonor rock the nations da görmüş beni içeri girerken hatt adam nüfus kağıdımdaki remi falan tarif etti şok oldum:)
reaperx her kadiköye inişimde görüyorum nerdeyse:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen Kadıköy'de bir yerde oturuyorum, bir yandan arkadaşa Eve-Online'ı anlatıyorum. "Şöle böle bıdı bıdı dır dır" şeklinde anlatırken yan masadan biri döndü: "Biri Eve-Online'mi dedi?" dedi. Dumur vaziyetteyim tabi noluyoruz şeklinde :) Meğerse DeadPerson'mış kendisi :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 02 Ağustos 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
aslında ben şöyle düşünüyorum
Mesela ultima dada oldu bu
oynarken çok iyi muhabbet ettiğim adamlar vardı acc verirdik birbirimize sonra buluştuk ettik soğuduk konuşmadık

tabi soğuk olduğum bir adam şimdi en iyi dostum

garip bi alem bu sanal alem...

biz tam aksine kaynaştık...
:D Tabi oldu gene soğuyan üç kişiydik.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok ilginç oluyor öyle
bi adam vardı SWG den bahsediyordu adam patiyede takılıyormuş nickini unuttum gerçi ama çok fazla değil SWG için bilgi almak üzere gelmiş patiye
adamla süper muahbbetimiz oldu hemde akdeniz pub da yanımda kız arkadaşım vardı bırakmıştım adamla muhabbete dalmıştık =)

bi kerede net cafeye gidesim tuttu bakırköy de bi uo ya giriyim dedim.
cafe sahipleri dünkü savaştan ve bizim guildden bahsediyordu.Pek iyi bi şekildede değil.
Adam benden bahsetti Kros mudur kıromudur nedir biri var uyuz etti beni dedi bide arkadaşın adını söyledi
meğersem bunlar reskill çektiğimiz adamlarmış
Uo ya log in oluyordum ki char ekranı geldi direk kapadım =)
çıktım ordan[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

yakıcı bünyeyi soğutmak lazım bi ara :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 02 Ağustos 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
buluşma dışında hiç denk gelmesim :)
ben fikrimi deiştirdim . her gün gördüğüm bir pati var :) her sabah aynada zgrw yi görüom :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...